ASAS Sertifisering AS Kontakt

Usikker på sertifisering? Kontakt oss for en uforpliktende prat

Fordi vi kan sertifisering!

Vi har revisorer spredt over store deler av Norge

Les mer på våre sertifiseringssider for å lære mer!

ASAS DokumentPortal

ASAS-DP er vår dokumentportal hvor din virksomhet kan få satt opp et eget område hvor du sikkert og enkelt kan laste opp og arbeide med dine dokumenter som vedrører kvalitetsystemer og dokumentasjon knyttet til dette. Området er basert på Sharepoint for god integrasjon med Microsoft Office dokumenter og man kan enkelt redigere det meste av informasjonen fra nettleseren. Vi sender deg en delingslink som du kan benytte og logger deg da inn med en eksisterende Microsoft konto eller oppretter en ny hvis du ikke har dette. Det er svært viktig at du noterer deg innloggingsdetaljene for senere innlogging da dette er fullstendig utenfor vår kontroll.

 

Søk etter ditt firmas innlogging:

Skriv starten på firmanavnet og trykk Søke. Kommer ikke ditt firma opp, kontakter du oss for oppdatering av databasen eller eventuelt opprettelse av dokumentarbeidsområde.

Firmanavn
 

 

Problemer med ASAS-DP?

Hvis du opplever problemer med å logge inn i ASAS-DP så har vi noen punkter under som kanskje kan hjelpe deg litt på vei. Løsningen baserer seg på Microsoft Sharepoint og ligger i skyen og bruker innlogging fra en Microsoft konto. Har din virksomhet Office365 kan brukernavnet (epostadressen) og passordet du bruker til denne anvendes for å koble mot din virkomhets område. Logger du deg på din private pc hjemme med en oline Microsoft konto kan denne også brukes mot ASAS-DP.

Når du ikke kan logge på Microsoft kontoen

Forsøk trinnene i denne veiledningen:

Tilbakestille passordet:

Linken under tar deg direkte til tjenesten for å tilbakestille passordet hvis du har en personlig konto knyttet mot ASAS-DP. Er du en del av en bedrift som har Office 365 må du kontakte din administrator om du ikke husker passordet (ofte er det samme passordet som du bruker på din pc.)

Tilbakestille passordet.


+